Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10172
Назва: Кодування – це просто. Методичний посібник з навчання кодуванню дітей дошкільного віку та учнів початкової школи на основі наборів Matatalab.
Автори: Кушнірова, Т.В.
Кушніров, В.В.
Тематичні ключові слова: кодування
Matatalab
STEAM
робототехніка
Дата публікації: 2021
Видавництво: Київ, ТОВ "Літком"
Анотація: У методичному посібнику ґрунтовно досліджуються методичні рекомендації щодо формування STEAM-компетентностей учнів молодшої школи за допомогою безекранних наборів для кодування від компанії Matatalab, що є одним із світових лідерів виробництва безекранних наборів для кодування для дітей віком від 4 років. Розробляються покрокові інструкції впровадження такої методики, що дозволить залучити школярів до інноваційних практик. Методичний посібник буде цікавий для вчителів-практиків, методистів, керівників гуртків та усіх тих, хто має інтерес до впровадження у навчальний процес сучасних освітніх технологій.
Бібліографічний опис: Кушніров В.В. Кодування – це просто. Методичний посібник з навчання кодуванню дітей дошкільного віку та учнів початкової школи на основі наборів Matatalab / В.В. Кушніров, Т.В. Кушнірова. – К. : Літком, 2021. – 38 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10172
Розташовується у зібраннях:Кафедра германської філології та перекладу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кодування для наймолодших_КушніровВВ_КушніроваТВ.pdfчастина книги514.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.