Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10142
Назва: | Analysis of the possibility of useful іons content increasing in drinking water by the method of partial freezing = Аналіз можливості збільшення вмісту корисних іонів у питній воді методом часткового заморожування |
Автори: | Сененко, Н.Б. Крисанов, Д. |
Тематичні ключові слова: | drinking water method of partial freezing питна вода метод часткового заморожування |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Warszawa : E-Science Space |
Бібліографічний опис: | Senenko N.B. Analysis of the possibility of useful іons content increasing in drinking water by the method of partial freezing / Senenko Natalia, Krysanov Dmytro // Single educational space in the conditions of digital transformation : (Collective monograph). – Warszawa : E-Science Space, 2021. – P. 360-372. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10142 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра хімії та фізики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SENENKO_KRYSANOV.docx | Стаття | 92.73 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.