Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10142
Назва: Analysis of the possibility of useful іons content increasing in drinking water by the method of partial freezing = Аналіз можливості збільшення вмісту корисних іонів у питній воді методом часткового заморожування
Автори: Сененко, Н.Б.
Крисанов, Д.
Тематичні ключові слова: drinking water
method of partial freezing
питна вода
метод часткового заморожування
Дата публікації: 2021
Видавництво: Warszawa : E-Science Space
Бібліографічний опис: Senenko N.B. Analysis of the possibility of useful іons content increasing in drinking water by the method of partial freezing / Senenko Natalia, Krysanov Dmytro // Single educational space in the conditions of digital transformation : (Collective monograph). – Warszawa : E-Science Space, 2021. – P. 360-372.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10142
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії та фізики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SENENKO_KRYSANOV.docxСтаття92.73 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.