Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10142
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСененко, Н.Б.-
dc.contributor.authorКрисанов, Д.-
dc.date.accessioned2021-12-16T13:33:10Z-
dc.date.available2021-12-16T13:33:10Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10142-
dc.descriptionSenenko N.B. Analysis of the possibility of useful іons content increasing in drinking water by the method of partial freezing / Senenko Natalia, Krysanov Dmytro // Single educational space in the conditions of digital transformation : (Collective monograph). – Warszawa : E-Science Space, 2021. – P. 360-372.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherWarszawa : E-Science Spaceuk_UA
dc.subjectdrinking wateruk_UA
dc.subjectmethod of partial freezinguk_UA
dc.subjectпитна водаuk_UA
dc.subjectметод часткового заморожуванняuk_UA
dc.titleAnalysis of the possibility of useful іons content increasing in drinking water by the method of partial freezing = Аналіз можливості збільшення вмісту корисних іонів у питній воді методом часткового заморожуванняuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.typeМонографіїuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії та фізики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SENENKO_KRYSANOV.docxСтаття92.73 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.