Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10142
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сененко, Н.Б. | - |
dc.contributor.author | Крисанов, Д. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-16T13:33:10Z | - |
dc.date.available | 2021-12-16T13:33:10Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10142 | - |
dc.description | Senenko N.B. Analysis of the possibility of useful іons content increasing in drinking water by the method of partial freezing / Senenko Natalia, Krysanov Dmytro // Single educational space in the conditions of digital transformation : (Collective monograph). – Warszawa : E-Science Space, 2021. – P. 360-372. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Warszawa : E-Science Space | uk_UA |
dc.subject | drinking water | uk_UA |
dc.subject | method of partial freezing | uk_UA |
dc.subject | питна вода | uk_UA |
dc.subject | метод часткового заморожування | uk_UA |
dc.title | Analysis of the possibility of useful іons content increasing in drinking water by the method of partial freezing = Аналіз можливості збільшення вмісту корисних іонів у питній воді методом часткового заморожування | uk_UA |
dc.type | Наукові статті | uk_UA |
dc.type | Монографії | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра хімії та фізики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SENENKO_KRYSANOV.docx | Стаття | 92.73 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.