Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/8833
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Новицька, І.В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-18T11:10:48Z | - |
dc.date.available | 2020-12-18T11:10:48Z | - |
dc.date.issued | 2020-10 | - |
dc.identifier.citation | Сучасний стан розвитку соціально-економічних процесів вимагає підвищення рівня продовольчої безпеки держави, особливо забезпечення населення високоякісними, екологічно безпечними продуктами харчування вітчизняного виробництва. У статті розглянуто поняття системи просування для виробників органічної продукції; розкрито зміст основних компонентів цієї системи, таких як цілі, принципи, види, методи, функції, організаційні структури управління, етапи і показники результатів просування продукції. Відображено особливості системи просування органічної продукції. Запропоновано дві основні групи методик, призначені для виробників органічної продукції. Наведено короткий опис змісту цих методик. Методики, згруповані за основними етапами просування продукції. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/8833 | - |
dc.description | Новицька І.В. Основні методики та особливості системи просування органічної продукції / І.В. Новицька // Економічний простір. – 2020. – № 159. – С. 92-97. | uk_UA |
dc.description.abstract | Сучасний стан розвитку соціально-економічних процесів вимагає підвищення рівня продовольчої безпеки держави, особливо забезпечення населення високоякісними, екологічно безпечними продуктами харчування вітчизняного виробництва. У статті розглянуто поняття системи просування для виробників органічної продукції; розкрито зміст основних компонентів цієї системи, таких як цілі, принципи, види, методи, функції, організаційні структури управління, етапи і показники результатів просування продукції. Відображено особливості системи просування органічної продукції. Запропоновано дві основні групи методик, призначені для виробників органічної продукції. Наведено короткий опис змісту цих методик. Методики, згруповані за основними етапами просування продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Придніпровська державна академія будівництва та архітектури | uk_UA |
dc.subject | органічне виробництво | uk_UA |
dc.subject | методи просування | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | держава | uk_UA |
dc.title | Основні методики та особливості системи просування органічної продукції | uk_UA |
dc.type | Наукові статті | uk_UA |
dc.identifier.udc | 338.432:631.1 | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Новицька І.В._стаття_2020.pdf | Наукова стаття | 372.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.