Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7701
Назва: | Раціональне харчування як фактор впливу на здоров’я студентів |
Автори: | Волошко, Л.Б. Чуйко, А.Д. |
Тематичні ключові слова: | раціональне харчування енергетична цінність раціону |
Дата публікації: | лис-2019 |
Видавництво: | Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» |
Анотація: | Раціональне харчування забезпечує нормальний розвиток організму, впливає на розумовий і фізичний розвиток, оптимальне функціонування всіх органів і систем, формування імунітету та адаптаційних резервів організму. |
Бібліографічний опис: | Волошко Л.Б. Раціональне харчування як фактор впливу на здоров’я студентів / Л.Б. Волошко, А.Д. Чуйко // Фізична реабілітація та здоров̓язбережувальні технології : реалії і перспективи : зб. матеріалів V Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (14 листоп. 2019 р.). – Полтава, Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2019. – С. 170-172. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7701 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фізичної терапії та ерготерапії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези Чуйко А.Д. Волошко ЛБ.docx | тези Чуйко Волошко | 17.29 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.