Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7701
Назва: Раціональне харчування як фактор впливу на здоров’я студентів
Автори: Волошко, Л.Б.
Чуйко, А.Д.
Тематичні ключові слова: раціональне харчування
енергетична цінність раціону
Дата публікації: лис-2019
Видавництво: Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»
Анотація: Раціональне харчування забезпечує нормальний розвиток організму, впливає на розумовий і фізичний розвиток, оптимальне функціонування всіх органів і систем, формування імунітету та адаптаційних резервів організму.
Бібліографічний опис: Волошко Л.Б. Раціональне харчування як фактор впливу на здоров’я студентів / Л.Б. Волошко, А.Д. Чуйко // Фізична реабілітація та здоров̓язбережувальні технології : реалії і перспективи : зб. матеріалів V Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (14 листоп. 2019 р.). – Полтава, Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2019. – С. 170-172.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7701
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної терапії та ерготерапії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Чуйко А.Д. Волошко ЛБ.docxтези Чуйко Волошко17.29 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.