Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7701
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолошко, Л.Б.-
dc.contributor.authorЧуйко, А.Д.-
dc.date.accessioned2020-06-12T11:13:57Z-
dc.date.available2020-06-12T11:13:57Z-
dc.date.issued2019-11-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7701-
dc.descriptionВолошко Л.Б. Раціональне харчування як фактор впливу на здоров’я студентів / Л.Б. Волошко, А.Д. Чуйко // Фізична реабілітація та здоров̓язбережувальні технології : реалії і перспективи : зб. матеріалів V Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (14 листоп. 2019 р.). – Полтава, Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2019. – С. 170-172.uk_UA
dc.description.abstractРаціональне харчування забезпечує нормальний розвиток організму, впливає на розумовий і фізичний розвиток, оптимальне функціонування всіх органів і систем, формування імунітету та адаптаційних резервів організму.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»uk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectенергетична цінність раціонуuk_UA
dc.titleРаціональне харчування як фактор впливу на здоров’я студентівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної терапії та ерготерапії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Чуйко А.Д. Волошко ЛБ.docxтези Чуйко Волошко17.29 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.