Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7701
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волошко, Л.Б. | - |
dc.contributor.author | Чуйко, А.Д. | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-12T11:13:57Z | - |
dc.date.available | 2020-06-12T11:13:57Z | - |
dc.date.issued | 2019-11 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7701 | - |
dc.description | Волошко Л.Б. Раціональне харчування як фактор впливу на здоров’я студентів / Л.Б. Волошко, А.Д. Чуйко // Фізична реабілітація та здоров̓язбережувальні технології : реалії і перспективи : зб. матеріалів V Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (14 листоп. 2019 р.). – Полтава, Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2019. – С. 170-172. | uk_UA |
dc.description.abstract | Раціональне харчування забезпечує нормальний розвиток організму, впливає на розумовий і фізичний розвиток, оптимальне функціонування всіх органів і систем, формування імунітету та адаптаційних резервів організму. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | енергетична цінність раціону | uk_UA |
dc.title | Раціональне харчування як фактор впливу на здоров’я студентів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фізичної терапії та ерготерапії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези Чуйко А.Д. Волошко ЛБ.docx | тези Чуйко Волошко | 17.29 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.