Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7354
Назва: Особливості повноцінного й збалансованого харчування людей з інвалідністю як засіб підвищення їх спортивних можливостей
Автори: Рибалко, Л.М.
Трушкіна, О.
Тематичні ключові слова: збалансоване харчування
спортивна нутриціологія
Дата публікації: 2020
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Раціональне харчування є необхідною передумовою успішної підготовки спортсменів протягом тренувального процесу та виступу на змаганнях.
Бібліографічний опис: Рибалко Л.М. Особливості повноцінного й збалансованого харчування людей з інвалідністю як засіб підвищення їх спортивних можливостей / Л.М. Рибалко, О. Трушкіна // Тези 72-ої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету, присвяченої 90-річчю Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 21 квітня – 15 травня 2020 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2020. – Т. 2. – С. 425-426.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7354
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної культури та спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рибалко_Трушкіна.docxтези18.51 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.