Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7354
Назва: | Особливості повноцінного й збалансованого харчування людей з інвалідністю як засіб підвищення їх спортивних можливостей |
Автори: | Рибалко, Л.М. Трушкіна, О. |
Тематичні ключові слова: | збалансоване харчування спортивна нутриціологія |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" |
Анотація: | Раціональне харчування є необхідною передумовою успішної підготовки спортсменів протягом тренувального процесу та виступу на змаганнях. |
Бібліографічний опис: | Рибалко Л.М. Особливості повноцінного й збалансованого харчування людей з інвалідністю як засіб підвищення їх спортивних можливостей / Л.М. Рибалко, О. Трушкіна // Тези 72-ої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету, присвяченої 90-річчю Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 21 квітня – 15 травня 2020 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2020. – Т. 2. – С. 425-426. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7354 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фізичної культури та спорту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рибалко_Трушкіна.docx | тези | 18.51 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.