Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7354
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рибалко, Л.М. | - |
dc.contributor.author | Трушкіна, О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-19T20:53:24Z | - |
dc.date.available | 2020-05-19T20:53:24Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7354 | - |
dc.description | Рибалко Л.М. Особливості повноцінного й збалансованого харчування людей з інвалідністю як засіб підвищення їх спортивних можливостей / Л.М. Рибалко, О. Трушкіна // Тези 72-ої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету, присвяченої 90-річчю Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 21 квітня – 15 травня 2020 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2020. – Т. 2. – С. 425-426. | uk_UA |
dc.description.abstract | Раціональне харчування є необхідною передумовою успішної підготовки спортсменів протягом тренувального процесу та виступу на змаганнях. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" | uk_UA |
dc.subject | збалансоване харчування | uk_UA |
dc.subject | спортивна нутриціологія | uk_UA |
dc.title | Особливості повноцінного й збалансованого харчування людей з інвалідністю як засіб підвищення їх спортивних можливостей | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.identifier.udc | 796.042.43 | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фізичної культури та спорту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рибалко_Трушкіна.docx | тези | 18.51 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.