Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7284
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВалявський, С.М.-
dc.contributor.authorТретяк, В.В.-
dc.date.accessioned2020-05-15T09:54:13Z-
dc.date.available2020-05-15T09:54:13Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7284-
dc.descriptionВалявський С.М. Система управління якістю на підприємствах цукрової промисловості: структура, зміст та опис процедури впровадження [Електронний ресурс] / С.М. Валявський, В.В. Третяк // Ефективна економіка. – 2019. – № 10. – Режим доступу : http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=7339uk_UA
dc.description.abstractУ статті викладено досвід впровадження системи управління якістю на підприємствах цукрової промисловості, приведена структура, зміст та опис процедури її впровадження. Для забезпечення високої якості продукції та послуг підприємств цукрової промисловості потрібно сформулювати цілі підприємства на поточний рік або на кілька років та програму заходів по їх досягненню, розробити документовані процедури по управлінню ресурсами, кадрами, процесами закупівель, встановити вимоги до кваліфікації персоналу та організації підвищення кваліфікації, водопостачання та водовідведення, управління інфраструктурою та робочим середовищем тощо, розробити реєстри ризиків та загроз та плани по їх усуненню.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk_UA
dc.subjectменеджмент якостіuk_UA
dc.subjectстандарт якостіuk_UA
dc.subjectпроцеси управлінняuk_UA
dc.subjectпроцеси забезпеченняuk_UA
dc.subjectризик виробникаuk_UA
dc.subjectризик споживачаuk_UA
dc.titleСистема управління якістю на підприємствах цукрової промисловості: структура, зміст та опис процедури впровадженняuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.identifier.udc65.018-
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Система_Еф_Екон.pdfстаття354.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.