Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/6606
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовицька, І.В.-
dc.date.accessioned2019-12-23T09:50:17Z-
dc.date.available2019-12-23T09:50:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/6606-
dc.descriptionНовицька І.В. Управління просуванням органічної продукції через канали розподілу / І.В. Новицька // Проблеми системного підходу в економіці. – 2019. – Вип. 5 (73). – С. 156-161.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглядається питання удосконалення функціонування каналів розподілу органічної продукції. Розглянуто прямі та непрямі канали розподілу органічної продукції на прикладі вітчизняних підприємств та відображено різницю у рівнях каналів розподілу. Проведено оцінку каналів розподілу та розроблено комплекс заходів для налагодження ефективної роботи нульового каналу розподілу продукції. Проаналізовано основні канали розподілу органічної переробленої продукції в містах, а саме супермаркети. Що доведено, через перевірку Реєстру імпортерів органічної їжі, в якому знаходяться такі мережі супермаркетів. Та на прикладі вітчизняних виробників органічної продукції розглянуто поділ каналів розподілу за рівнями. Крім того наведено пропозиції, щодо вдосконалення управління просуванням органічної продукції через уже існуючі канали розподілу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університет, м. Київuk_UA
dc.subjectуправління просуваннямuk_UA
dc.subjectорганічна продукціяuk_UA
dc.subjectканали розподілуuk_UA
dc.subjectпрямі та непрямі канали розподілуuk_UA
dc.titleУправління просуванням органічної продукції через канали розподілуuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.identifier.udc339.138-
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Новицька І.В._Київ.pdfНаукова стаття290.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.