Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/6361
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черниш, І.В. | - |
dc.contributor.author | Челембієнко, К.С. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-18T11:26:43Z | - |
dc.date.available | 2019-11-18T11:26:43Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/6361 | - |
dc.description | Chernysh I.V. Planning and Implementation of a Startup in a Modern Business Environment / I.V. Chernysh, K.S. Chelembiienko // Економіка і регіон : наук. вісн. ПолтНТУ. – Полтава : ПолтНТУ, 2019. – № 2 (73). – С. 41–49. | uk_UA |
dc.description.abstract | The purpose of the article is to identify and analyze the results of the implementation of successful start-ups and review the legislative aspects for their development and implementation; substantiation of possibilities for realization of a startup on launch of a food truck with the implementation of healthy food. The concept and types of startups are considered. It justifies the possibility of implementing a start-up to launch a food truck with a suggestion of healthy nutrition. | uk_UA |
dc.description.abstract | Рассмотрены понятие и виды стартапов. Обоснована возможность реализации стартапа по запуску фудтрака с предложением полезного питания. Целью исследования являются определение и анализ результатов внедрения успешных стартапов и обзор законодательных аспектов для их разработки и внедрения; обоснование возможностей для реализации стартапа по запуску фудтрака с реализацией блюд здорового питания. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка | uk_UA |
dc.subject | start-up | uk_UA |
dc.subject | food truck | uk_UA |
dc.subject | healthy food | uk_UA |
dc.subject | food market | uk_UA |
dc.subject | entrepreneurship | uk_UA |
dc.subject | стартап | uk_UA |
dc.subject | фудтрак | uk_UA |
dc.subject | здорове харчування | uk_UA |
dc.subject | ринок харчування | uk_UA |
dc.subject | підприємництво | uk_UA |
dc.title | Planning and Implementation of a Startup in a Modern Business Environment = Планування та реалізація стартапу в сучасному бізнес-середовищі | uk_UA |
dc.type | Наукові статті | uk_UA |
dc.identifier.udc | 338.24 | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму Економіка і регіон. 2019. № 2 (73) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2 (73) оригінал (Черниш І.).pdf | наукова стаття | 384.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.