Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/6342
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мокляк, М.В. | - |
dc.contributor.author | Передерий, Я.О. | - |
dc.contributor.author | Сафонов, М.С. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-13T07:52:39Z | - |
dc.date.available | 2019-11-13T07:52:39Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/6342 | - |
dc.description | Mokliak M.V. Features of the promotion policy of the confectionery industry / M.V. Mokliak, Y.O. Perederii, M.S. Safonov // Економіка і регіон : наук. вісн. ПолтНТУ. – Полтава : ПолтНТУ, 2019. – № 1 (72). – С. 108–116. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article defines the essence and purpose of the product promotion process on the market, the specified stages of its promotion. The organization features of this process taking into account product specifics are considered. The algorithm of technologies improvement, organization of production processes and management of the enterprise during the innovative products promotion on the market is offered. New forms of stimulation, organizational structures and methods for developing managerial decisions are all innovative products. In order to accelerate and improve the quality of the product promotion process on the market, business entities are encouraged to share their knowledge of potential customers with partners | uk_UA |
dc.description.abstract | Визначено сутність та мету процесу просування продукції на ринок, конкретизовано етапи її просування. Розглянуто особливості організації цього процесу з урахуванням специфіки продукції. Запропоновано алгоритм удосконалення технологій, організації процесів виробництва й управління підприємством під час просування на ринок інноваційної продукції. Нові форми стимулювання, організаційні структури,методи розролення управлінських рішень – усе це інноваційна продукція. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка | uk_UA |
dc.subject | market | uk_UA |
dc.subject | products | uk_UA |
dc.subject | confectionery | uk_UA |
dc.subject | enterprise | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | ринок | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.title | Features of the promotion policy of the confectionery industry = Особливості промоційної політики кондитерської промисловості | uk_UA |
dc.type | Наукові статті | uk_UA |
dc.identifier.udc | 339.138:338.349.4 | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму Економіка і регіон. 2019. № 1 (72) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1 (72) оригінал (Мокляк М.).pdf | наукова стаття | 1.02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.