Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/5917
Назва: Автоматизація процесу керування переробки виноградної сировини
Автори: Галай, В.М.
Цингуров, Б.С.
Тематичні ключові слова: автоматизація процесів
переробка винограду
виноробні підприємства
Дата публікації: 2019
Видавництво: Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
Бібліографічний опис: Цингуров Б.С. Автоматизація процесу керування переробки виноградної сировини / Б.С. Цингуров, В.М. Галай // Тези 71-ої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету (Полтава, 22 квітня – 17 травня 2019 р.). – Полтава : ПолтНТУ, 2019. – Т. 1. – С. 23–24.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/5917
Розташовується у зібраннях:Кафедра автоматики, електроніки та телекомунікацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23-24.pdf333.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.