Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/5917
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалай, В.М.-
dc.contributor.authorЦингуров, Б.С.-
dc.date.accessioned2019-06-10T06:57:06Z-
dc.date.available2019-06-10T06:57:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/5917-
dc.descriptionЦингуров Б.С. Автоматизація процесу керування переробки виноградної сировини / Б.С. Цингуров, В.М. Галай // Тези 71-ої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету (Полтава, 22 квітня – 17 травня 2019 р.). – Полтава : ПолтНТУ, 2019. – Т. 1. – С. 23–24.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюкаuk_UA
dc.subjectавтоматизація процесівuk_UA
dc.subjectпереробка виноградуuk_UA
dc.subjectвиноробні підприємстваuk_UA
dc.titleАвтоматизація процесу керування переробки виноградної сировиниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.identifier.udc62.5-
Розташовується у зібраннях:Кафедра автоматики, електроніки та телекомунікацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23-24.pdf333.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.