Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/554
Назва: Особливості формування собівартості продукції підприємств харчової промисловості
Автори: Хадарцев, О.В.
Шикіло, А.В.
Тематичні ключові слова: собівартість продукції
харчова промисловість
Дата публікації: кві-2016
Видавництво: Полтавський національний технічний університет
Бібліографічний опис: Хадарцев О.В. Особливості формування собівартості продукції підприємств харчової промисло-вості / О.В. Хадарцев, А.В. Шикіло // Тези 68-ї наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету, Полтава, 19 квіт. – 13 трав. 2016 р. – Полтава: ПолтНТУ, 2016. – Т.1. - С. 333-334.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/554
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хадарцев_Шикіло_Тези.pdfтези387.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.