Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/554
Назва: | Особливості формування собівартості продукції підприємств харчової промисловості |
Автори: | Хадарцев, О.В. Шикіло, А.В. |
Тематичні ключові слова: | собівартість продукції харчова промисловість |
Дата публікації: | кві-2016 |
Видавництво: | Полтавський національний технічний університет |
Бібліографічний опис: | Хадарцев О.В. Особливості формування собівартості продукції підприємств харчової промисло-вості / О.В. Хадарцев, А.В. Шикіло // Тези 68-ї наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету, Полтава, 19 квіт. – 13 трав. 2016 р. – Полтава: ПолтНТУ, 2016. – Т.1. - С. 333-334. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/554 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хадарцев_Шикіло_Тези.pdf | тези | 387.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.