Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/5202
Назва: Сучасний стан розвитку хлібо-пекарського виробництва в Україні
Автори: Чичуліна, К.В.
Павленко, А.О.
Тематичні ключові слова: хлібопекарська промисловість
промислове виробництво хліба в Україні
Дата публікації: 2017
Видавництво: Ужгород: Видавничий дім «Гельветика»
Анотація: Хлібопекарська промисловість належить до однієї з найважливіших галузей харчової промисловості, рівень розвитку якої самим безпосереднім чином зачіпає життя всього населення.Виробництво хлібу є одним з основних видів діяльності в харчовій промисловості і забезпечує населення країни життєво значущими продуктами харчування в необхідних обсягах, асортименті та якості.
Бібліографічний опис: Чичуліна К.В. Сучасний стан розвитку хлібо-пекарського виробництва в Україні /Чичуліна К.В. // Перспективи інноваційного розвитку економіки: сучасні підходи та напрями : матеріали доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Ужго-род, 17-18 листоп. 2017 р.) / За заг. ред.: М.М. Палінчак, В.П. Приходько, A. Krynski. – У 2 ч. – Ужгород:Гельвети-ка, 2017. – Ч. 1. – С. 139 -140.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/5202
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чичуліна, Павленко_Тези.docx27.38 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.