Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/5202
Назва: | Сучасний стан розвитку хлібо-пекарського виробництва в Україні |
Автори: | Чичуліна, К.В. Павленко, А.О. |
Тематичні ключові слова: | хлібопекарська промисловість промислове виробництво хліба в Україні |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Ужгород: Видавничий дім «Гельветика» |
Анотація: | Хлібопекарська промисловість належить до однієї з найважливіших галузей харчової промисловості, рівень розвитку якої самим безпосереднім чином зачіпає життя всього населення.Виробництво хлібу є одним з основних видів діяльності в харчовій промисловості і забезпечує населення країни життєво значущими продуктами харчування в необхідних обсягах, асортименті та якості. |
Бібліографічний опис: | Чичуліна К.В. Сучасний стан розвитку хлібо-пекарського виробництва в Україні /Чичуліна К.В. // Перспективи інноваційного розвитку економіки: сучасні підходи та напрями : матеріали доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Ужго-род, 17-18 листоп. 2017 р.) / За заг. ред.: М.М. Палінчак, В.П. Приходько, A. Krynski. – У 2 ч. – Ужгород:Гельвети-ка, 2017. – Ч. 1. – С. 139 -140. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/5202 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чичуліна, Павленко_Тези.docx | 27.38 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.