Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4745
Назва: Theoretical and methodological approaches to innovative potential of the agricultural and food sector in economy = Теоретичні та методологічні підходи до інноваційного потенціалу сільськогосподарського та харчового секторів в економіці
Автори: Болдирєва, Л.М.
Амеліна, І.В.
Тематичні ключові слова: innovative
potential
інновації
потеціал
Дата публікації: лис-2018
Бібліографічний опис: Boldyrieva L.N. Theoretical and methodological approaches to innovative potential of the agricultural and food sector in economy / L.N. Boldyrieva, І.V. Аmelina // Концепти інноваційного розвитку підприємництва : міжнар. кол. моногр. – К. : Інтерсервіс, 2018. – С. 157-164.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4745
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
міжнар_моногр_англ_Болдирєва_2018_12_05_12_23_07_271.pdf436.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.