Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4745
Назва: | Theoretical and methodological approaches to innovative potential of the agricultural and food sector in economy = Теоретичні та методологічні підходи до інноваційного потенціалу сільськогосподарського та харчового секторів в економіці |
Автори: | Болдирєва, Л.М. Амеліна, І.В. |
Тематичні ключові слова: | innovative potential інновації потеціал |
Дата публікації: | лис-2018 |
Бібліографічний опис: | Boldyrieva L.N. Theoretical and methodological approaches to innovative potential of the agricultural and food sector in economy / L.N. Boldyrieva, І.V. Аmelina // Концепти інноваційного розвитку підприємництва : міжнар. кол. моногр. – К. : Інтерсервіс, 2018. – С. 157-164. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4745 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і логістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
міжнар_моногр_англ_Болдирєва_2018_12_05_12_23_07_271.pdf | 436.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.