Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4745
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолдирєва, Л.М.-
dc.contributor.authorАмеліна, І.В.-
dc.date.accessioned2018-12-05T12:33:28Z-
dc.date.available2018-12-05T12:33:28Z-
dc.date.issued2018-11-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4745-
dc.descriptionBoldyrieva L.N. Theoretical and methodological approaches to innovative potential of the agricultural and food sector in economy / L.N. Boldyrieva, І.V. Аmelina // Концепти інноваційного розвитку підприємництва : міжнар. кол. моногр. – К. : Інтерсервіс, 2018. – С. 157-164.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectinnovativeuk_UA
dc.subjectpotentialuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectпотеціалuk_UA
dc.titleTheoretical and methodological approaches to innovative potential of the agricultural and food sector in economy = Теоретичні та методологічні підходи до інноваційного потенціалу сільськогосподарського та харчового секторів в економіціuk_UA
dc.typeКнижки чи розділи книгuk_UA
dc.typeМонографіїuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
міжнар_моногр_англ_Болдирєва_2018_12_05_12_23_07_271.pdf436.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.