Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4745
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болдирєва, Л.М. | - |
dc.contributor.author | Амеліна, І.В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-05T12:33:28Z | - |
dc.date.available | 2018-12-05T12:33:28Z | - |
dc.date.issued | 2018-11 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4745 | - |
dc.description | Boldyrieva L.N. Theoretical and methodological approaches to innovative potential of the agricultural and food sector in economy / L.N. Boldyrieva, І.V. Аmelina // Концепти інноваційного розвитку підприємництва : міжнар. кол. моногр. – К. : Інтерсервіс, 2018. – С. 157-164. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | innovative | uk_UA |
dc.subject | potential | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | потеціал | uk_UA |
dc.title | Theoretical and methodological approaches to innovative potential of the agricultural and food sector in economy = Теоретичні та методологічні підходи до інноваційного потенціалу сільськогосподарського та харчового секторів в економіці | uk_UA |
dc.type | Книжки чи розділи книг | uk_UA |
dc.type | Монографії | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і логістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
міжнар_моногр_англ_Болдирєва_2018_12_05_12_23_07_271.pdf | 436.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.