Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4689
Назва: | Типи економічного розвитку агропродовольчого сектора |
Автори: | Болдирєва, Л.М. |
Тематичні ключові слова: | економічний розвиток агропродовольчий сектор |
Дата публікації: | жов-2017 |
Видавництво: | Харківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєва |
Анотація: | Агропродовольчий сектор економіки інтегрує в собі виробництво продукції сільського господарства і продовольства та його доведення до споживачів. Обмеженість ресурсів для розвитку (енергетичних, просторових, людських, технічних та ін.) обумовлює необхідність пошуку ресурсоощадного варіанту функціонування, обґрунтування підходів до оцінки типів його економічного розвитку агропродовольчого сектора. |
Бібліографічний опис: | Болдирєва Л.М. Типи економічного розвитку агропродовольчого сектора / Л.М. Болдирєва // Проблеми і перспективи інноваційного розвитку аграрного сектора економіки в умовах інтеграційних процесів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2017 р. – Х. : ХНАУ, 2017. – С. 147–148. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4689 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і логістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16_25.10.17_(2)_(pdf.io).pdf | 278.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.