Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4689
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолдирєва, Л.М.-
dc.date.accessioned2018-11-29T11:52:57Z-
dc.date.available2018-11-29T11:52:57Z-
dc.date.issued2017-10-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4689-
dc.descriptionБолдирєва Л.М. Типи економічного розвитку агропродовольчого сектора / Л.М. Болдирєва // Проблеми і перспективи інноваційного розвитку аграрного сектора економіки в умовах інтеграційних процесів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2017 р. – Х. : ХНАУ, 2017. – С. 147–148.uk_UA
dc.description.abstractАгропродовольчий сектор економіки інтегрує в собі виробництво продукції сільського господарства і продовольства та його доведення до споживачів. Обмеженість ресурсів для розвитку (енергетичних, просторових, людських, технічних та ін.) обумовлює необхідність пошуку ресурсоощадного варіанту функціонування, обґрунтування підходів до оцінки типів його економічного розвитку агропродовольчого сектора.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківський національний аграрний університет імені В. В. Докучаєваuk_UA
dc.subjectекономічний розвитокuk_UA
dc.subjectагропродовольчий секторuk_UA
dc.titleТипи економічного розвитку агропродовольчого сектораuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.identifier.udc658:338.432-
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16_25.10.17_(2)_(pdf.io).pdf278.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.