Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/3632
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самофал, А.С. | - |
dc.contributor.author | Гонтар, М.М. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-23T05:45:29Z | - |
dc.date.available | 2018-06-23T05:45:29Z | - |
dc.date.issued | 2017-12-04 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/3632 | - |
dc.description | Самофал А.С. Параметрична ідентифікація методом найменших квадратів / А.С. Самофал, М.М. Гонтар // Електронні та мехатронні системи: теорія, інновації, практика : зб. наук. пр. за матеріалами ІІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., 4-5 груд. 2017 р., Полтава / Полт. нац. техн. ун-т ім. Ю. Кондратюка. – Полтава : ПолтНТУ, 2017. – C. 42-44. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мед – цукриста речовина, вироблена в бджолиному гнізді з нектару. До складу його входить близько 300 речовин і зольних елементів, але основу становлять прості цукри – фруктоза і глюкоза. Майже всі компоненти меду містить нектар рослин і лише деякі потрапляють в мед з організму бджіл у процесі переробки нектару. Нині основна продукція бджільництва – центрифуговий мед, який добувають із стільників відкачуванням на медогонках. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка | uk_UA |
dc.subject | відкачування меду | uk_UA |
dc.subject | автоматизований електропривод | uk_UA |
dc.subject | синтез електроприводу | uk_UA |
dc.title | Розроблення автоматизованого електроприводу для відкачування меду = Development of automated electric drive for honey pumping | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.identifier.udc | 005.591.6:638.14.06 | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра автоматики, електроніки та телекомунікацій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези-42-44.pdf | Тези конференції | 15.14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.