Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2863
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Муллер, М.В. | - |
dc.contributor.author | Муллер, М.О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-07T07:14:58Z | - |
dc.date.available | 2017-12-07T07:14:58Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2863 | - |
dc.description | Муллер М.В. Брендинг як інструмент стратегічного маркетингового управління: теорія та практика / М.В. Муллер, М.О. Муллер // Економіка і регіон. - 2017. - № 5(66). - С. 75-79. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наведено характеристику понять «бренд», «брендинг». Схематично зображено процес стратегічного маркетингового управління брендингом. Зроблено наголос на заключному етапі процесу – прийнятті бренда споживачами. Проаналізовано становлення і розвиток успішних світових брендів у розрізі стратегічного маркетингового управління. Виявлено особливості застосування інструментів брендингу як гаранта успіху продукту серед споживачів. Запропоновано до використання на підприємствах такі стратегії маркетингового управління брендами, як Omnichannel та BAM-model. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка | uk_UA |
dc.subject | стратегічне маркетингове управління | uk_UA |
dc.subject | бренд | uk_UA |
dc.subject | брендинг | uk_UA |
dc.subject | сила бренда | uk_UA |
dc.subject | прийняття бренда | uk_UA |
dc.subject | STP-маркетинг | uk_UA |
dc.title | Брендинг як інструмент стратегічного маркетингового управління: теорія та практика | uk_UA |
dc.type | Наукові статті | uk_UA |
dc.identifier.udc | 339.138 | - |
Розташовується у зібраннях: | Економіка і регіон. 2017. №5 (66) Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття брендинг Муллер.pdf | Стаття | 1.3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.