Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/2222
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузняк, Б.Я. | - |
dc.contributor.author | Добрянська, В.В. | - |
dc.contributor.author | Мірошниченко, В.Т. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-11T06:12:34Z | - |
dc.date.available | 2017-09-11T06:12:34Z | - |
dc.date.issued | 2016-07-29 | - |
dc.identifier.issn | 2307-2105 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/2222 | - |
dc.description | Кузняк Б.Я. Маркетинг інновацій підприємства агропромислового комплексу / Б.Я. Кузняк, В.В. Добрянська, В.Т. Мірошниченко // Ефективна економіка : електронне наук. фах. вид. - Дніпропетровськ : ДДАЕУ, 2016. - № 7. - Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=5062 | uk_UA |
dc.description.abstract | Важливим напрямом адаптації сільськогосподарських підприємств до ринкового середовища є формування і реалізація раціональної інноваційної політики. Метою даної роботи є осмислення та дослідження маркетингу інновацій підприємства, практичне застосування теоретичних знань. Останніми роками соя і соєві продукти стають продуктами здорового харчування населення розвинених країн. Соя – одна з небагатьох культур, вирощувати яку справді вигідно. Соя не виснажує землі, а навпаки, збагачує її азотом. Переробка сої не потребує значних капіталовкладень. Світова ціна сої за останні 20 років коливалася від $175 до $210 за 1 т. Впровадження нових технологій власної переробки сільськогосподарської продукції дозволять підприємствам агропромислового комплексу вийти на новий рівень виробничих та економічних можливостей. Також дуже перспективним напрямом діяльності є створення ставкового господарства та організації на його основі «зеленого туризму». До ринкових переваг такого виду діяльності слід віднести доступність відпочинку та рибалки за прийнятними цінами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Ефективна економіка : електрон. наук. журнал | uk_UA |
dc.subject | маркетинг інновацій | uk_UA |
dc.subject | реалізація продукції | uk_UA |
dc.subject | «зелений туризм» | uk_UA |
dc.subject | сільське господарство | uk_UA |
dc.title | Маркетинг інновацій підприємства агропромислового комплексу | uk_UA |
dc.type | Наукові статті | uk_UA |
dc.identifier.udc | 69.003:658.8 | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МАРКЕТИНГ ІННОВАЦІЙ ПІДПРИЄМСТВА АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ.html | Основна стаття | 103.8 kB | HTML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.