Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/1969
Назва: Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств України на міжнародних ринках
Автори: Биба, В.В.
Тематичні ключові слова: конкурентоспроможність
підприємство
сільське господарство
міжнародний ринок
методи конкурентоспроможності
бенчмаркінг
Дата публікації: 2017
Видавництво: Полтавський національний технічний університет
Анотація: Розглянуто існуючі методи для визначення конкурентоспроможності підприємства, досліджено ринок українських підприємств та основні проблеми, з якими вони зустрічаються. Визначено, що на конкурентоздатність підприємств впливає велика кількість факторів та наявність ресурсів фірми. Доведено, конкурентоспроможність підприємства в першу чергу характеризується ефективністю його діяльності, яка у свою чергу залежить від ефективності використання ресурсів. Обґрунтовано, що більшість підприємств аграрного сектора економіки України має достатньо передумов для успішного входження до світового співтовариства, серед яких головною є великий природно-ресурсний та людський потенціал.
Бібліографічний опис: Биба В.В. Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств України на міжнародних ринках / В.В. Биба // Економіка і регіон : наук. вісн. ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка. – Полтава : ПолтНТУ, 2017. – Вип. 1 (62). – С. 95-100.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/1969
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і логістики
Економіка і регіон. 2017. №1 (62)
Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Биба.pdf2.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.