Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15430
Назва: | Модернізація електроприводу ножиць гарячого різання заготовок на Дніпровському металургійному заводі |
Автори: | Васильєва, В.В. |
Тематичні ключові слова: | ножиці різання заготовок електропривод система керування математична модель |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» |
Анотація: | У даній роботі розглянуто електропривод ножиць гарячого різання заготовок, розглянуті існуючі системи проектування напівпровідникового перетворювача для привода постійного струму, проведено модернізацію привода з метою підвищення ефективності та надійності його роботи. В процесі модернізації розроблена структурна та принципова схема електроприводу ножиць, проведений розрахунок та вибір елементів принципової схеми. Методом цифрового моделювання проведено дослідження динамічних режимів САК силової частини та блоку керування, які довели, що модернізований електропривод задовольняє вимогам електроприводів ножиць гарячого різання заготовок за якістю перехідних процесів та швидкодії. |
Бібліографічний опис: | Васильєва В.В. Модернізація електроприводу ножиць гарячого різання заготовок на Дніпровському металургійному заводі: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка/ В.В. Васильєва. – Полтава: Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2024. – 76 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15430 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 141 Електроенергетика, електротехніка, електромеханіка |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5_ КРМ _Васильєва_ В.В_601 МЕ.pdf | кваліфікаційна робота магістра | 4.66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.