Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15343
Назва: Обґрунтування напрямів раціонального використання та охорони земель у післявоєнний період
Автори: Шаргородський, М.А.
Тематичні ключові слова: напрями раціонального використання земель
охорони земель
післявоєнний період
Дата публікації: 2023
Видавництво: Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»
Анотація: В роботі було досліджено правове забезпечення використання та охорони земель, досліджено теоретичні підходи до раціонального використання та охорони земель, проаналізовано досвід політики відновлення земель країнами, що постраждали внаслідок військової діяльності; проаналізовано використання земель на території Сергіївської територіальної громади Полтавської області, проаналізовано характеристики території, виокремлено особливості використання та охорони земель громади, проведено кадастрову оцінку земель, сформовано напрями раціонального використання та охорони земель у післявоєнний період на території Сергіївської територіальної громади Полтавської області, обгрунтовано підходи до організації інвентаризації земель, сформовано напрями організації просторово-територіальної структури землеволодінь та землекористувань, сформовано підходи до організації баз даних просторово-територіальної інформації.
Бібліографічний опис: Шаргородський М.А. Обґрунтування напрямів раціонального використання та охорони земель у післявоєнний період: кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» . – Полтава: Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», 2023. – 98 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15343
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 193 Геодезія та землеустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шаргородський_601БЗ.pdfкваліфікаційна робота магістра1.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.