Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15264
Назва: Економічний потенціал підприємства та його оцінка (на прикладі ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка»)
Автори: Шахов, В.О.
Тематичні ключові слова: економічний потенціал підприємства
оцінка економічного потенціалу підприємства
математичне моделювання економічного потенціалу підприємства
Дата публікації: 2024
Видавництво: Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»
Анотація: У магістерській роботі досліджено питання, щодо економічного потенціалу та його оцінки. У роботі розкрито економічну сутність поняття «потенціал підприємства» та його складові, розкрито методичні засади оцінки економічного потенціалу підприємства, розкрито інформаційну базу та етапи аналізу економічного потенціалу сільськогосподарського підприємства, надано організаційно-економічну характеристику ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка»», проведений аналіз фінансових показників та показників економічної ефективності ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка», розроблений та апробований методичний підхід до оцінки економічного потенціалу сільськогосподарських підприємств. У розділі також здійснене математичне моделювання економічного потенціалу ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка».
Бібліографічний опис: Шахов В.О. Економічний потенціал підприємства та його оцінка (на прикладі ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка»): кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 051 «Економіка» за освітньо-професійною програмою «Економічна кібернетика та аналітична економіка». – Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»: Полтава, 2024. – 118 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15264
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 051 Економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шахов_КР.pdfкваліфікаційна робота магістра1.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.