Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15246
Назва: Особистісно-орієнтований підхід у фізичному вихованні студентів, які мають різний рівень здоров'я
Автори: Вібла, В.Г.
Тематичні ключові слова: фізичне виховання
заклади вищої освіти
рівні здоров'я
рухова культура
особистісно-орієнтований підхід
Дата публікації: 2024
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Метою дослідження є обґрунтування сукупності педагогічних умов, що забезпечують ефективну реалізацію особистісно-орієнтованого підходу у фізичному вихованні студентів з різним рівнем здоров'я, спрямованого на формування особистісних і професійних якостей. Практична значимість проведеного дослідження полягає в тому, що обґрунтована і розроблена експериментальна схема організації навчального процесу з фізичного виховання зі студентами з різним рівнем здоров'я на основі реалізації особистісно-орієнтованого підходу. Виявлено та експериментально перевірено педагогічні умови організації індивідуального підходу у фізичному вихованні у ЗВО. Розроблено та впроваджено в практику методичні матеріали щодо організації та проведення самостійних занять фізичною культурою для студентів.
Бібліографічний опис: Вібла В.Г. Особистісно-орієнтований підхід у фізичному вихованні студентів, які мають різний рівень здоров'я : кваліф. робота магістра зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» / В.Г. Вібла. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2024. – 89 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15246
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 017 Фізична культура і спорт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВІБЛА В.Г. 017 маг.pdfстудентські роботи695.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.