Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15056
Назва: Прогнозування кризових явищ у діяльності підприємства та оцінювання їх можливих наслідків (на матеріалах ТОВ «УСБК-1»)
Автори: Дяконенко, К.О.
Тематичні ключові слова: антикризове управління
кризи
кризові явища
прогнозування кризи
інформаційні технології прогнозування криз
воєнний стан
наслідки криз
інновації
Дата публікації: 2024
Видавництво: Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»
Анотація: У роботі розкрито зміст, значення, класифікація криз та кризових явищ в економіці; визначено вплив війни на економіку та підприємницьку діяльність в Україні; розглянуто методи прогнозування кризових явищ; проведено аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища підприємства та аналіз основних показників діяльності; оцінено вплив кризових явищ на ефективність функціонування та запропоновано напрями підвищення ефективності процесу прогнозування кризових явищ у діяльності підприємства і оцінювання їх можливих наслідків; розроблено заходи щодо забезпечення ефективного розвитку підприємства в умовах впливу кризових явищ.
Бібліографічний опис: Дяконенко К.О. Прогнозування кризових явищ у діяльності підприємства та оцінювання їх можливих наслідків (на матеріалах ТОВ «УСБК-1»): кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Полтава: Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», 2024. – 106 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15056
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дяконенко.pdfкваліфікаційна робота магістра2.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.