Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15039
Назва: | Управління діловою активністю та конкурентоспроможністю кондитерської галузі |
Автори: | Пантась, В.В. |
Тематичні ключові слова: | фінансовий стан підприємства фінансова стійкість конкурентоспроможність конкурентне середовище управління підприємством кондитерська галузь |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" |
Анотація: | У випускній роботі розглянуто комплекс питань, пов'язаних із управлінням ділової активності та конкурентоспроможності підприємства, визначенням економічної сутності, змісту та методики їх оцінювання; проведенням аналізу конкурентного середовища досліджуваного суб’єкта господарювання та його фінансово-економічного стану; визначено шляхи покращення ділової активності та конкурентоспроможності підприємства. |
Бібліографічний опис: | Пантась В.В. Управління діловою активністю та конкурентоспроможністю кондитерської галузі : кваліф. робота магістра зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / В.В. Пантась. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2024. – 145 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15039 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 072 Фінанси, банківська справа та страхування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МР_Пантась.pdf | студентські роботи | 3.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.