Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15039
Назва: Управління діловою активністю та конкурентоспроможністю кондитерської галузі
Автори: Пантась, В.В.
Тематичні ключові слова: фінансовий стан підприємства
фінансова стійкість
конкурентоспроможність
конкурентне середовище
управління підприємством
кондитерська галузь
Дата публікації: 2024
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: У випускній роботі розглянуто комплекс питань, пов'язаних із управлінням ділової активності та конкурентоспроможності підприємства, визначенням економічної сутності, змісту та методики їх оцінювання; проведенням аналізу конкурентного середовища досліджуваного суб’єкта господарювання та його фінансово-економічного стану; визначено шляхи покращення ділової активності та конкурентоспроможності підприємства.
Бібліографічний опис: Пантась В.В. Управління діловою активністю та конкурентоспроможністю кондитерської галузі : кваліф. робота магістра зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / В.В. Пантась. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2024. – 145 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/15039
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 072 Фінанси, банківська справа та страхування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР_Пантась.pdfстудентські роботи3.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.