Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14992
Назва: | Важливість збалансованого та раціонального харчування у підготовці боксерів |
Автори: | Левков, А.А. Клеценко, Л.В. Курило, А.І. Колісник, К.В. Вербовик, Д.А. |
Тематичні ключові слова: | бокс боксери спортсмени харчування |
Дата публікації: | 9-лют-2024 |
Видавництво: | Харківська державна академія фізичної культури |
Анотація: | Дана робота присвячена вивченню важливості збалансованого та раціонального харчування у підготовці спортсменів, які займаються боксом. Описано вплив харчування на спортивні досягнення та морфо-функціональні властивості спортсмена. |
Бібліографічний опис: | Важливість збалансованого та раціонального харчування у підготовці боксерів / А.А. Левков, Л.В. Клеценко, А.І. Курило та ін. // Проблеми і перспективи розвитку спортивних ігор та одноборств у закладах вищої освіти :зб. статей міжнар. ХХ наук. конф., 09 лют. 2024 р., Харків. – Х : ХДАФК, 2024. – С. 30–34. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14992 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фізичної терапії та ерготерапії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2024_Левков.pdf | тези | 863.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.