Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14992
Назва: Важливість збалансованого та раціонального харчування у підготовці боксерів
Автори: Левков, А.А.
Клеценко, Л.В.
Курило, А.І.
Колісник, К.В.
Вербовик, Д.А.
Тематичні ключові слова: бокс
боксери
спортсмени
харчування
Дата публікації: 9-лют-2024
Видавництво: Харківська державна академія фізичної культури
Анотація: Дана робота присвячена вивченню важливості збалансованого та раціонального харчування у підготовці спортсменів, які займаються боксом. Описано вплив харчування на спортивні досягнення та морфо-функціональні властивості спортсмена.
Бібліографічний опис: Важливість збалансованого та раціонального харчування у підготовці боксерів / А.А. Левков, Л.В. Клеценко, А.І. Курило та ін. // Проблеми і перспективи розвитку спортивних ігор та одноборств у закладах вищої освіти :зб. статей міжнар. ХХ наук. конф., 09 лют. 2024 р., Харків. – Х : ХДАФК, 2024. – С. 30–34.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14992
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної терапії та ерготерапії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 2024_Левков.pdfтези863.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.