Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14885
Назва: Впровадження територіальними громадами сучасних практик поводження з твердими побутовими відходами на засадах міжмуніципального співробітництва.
Автори: Гришко, Віктор В.
Кравченко, Д.І.
Устенко, О.Р.
Тематичні ключові слова: поводження з твердими побутовими відходами
міжмуніципальне співробітництво
територіальна громада
проектна діяльність
муніципальна послуга
Дата публікації: 2018
Видавництво: Класичний приватний університет, м. Запоріжжя
Анотація: У статті висвітлено досвід територіальних громад Полтавської області з упровадження сучасних практик поводження з твердими побутовими відходами на засадах міжмуніципального співробітництва. Автори акцентують увагу на необхідності впровадження успішного досвіду територіальних громад Полтавщини у вирішенні проблеми поводження з твердими побутовими відходами на засадах міжмуніципального співробітництва в інших регіонах України. Запропоновано використання інноваційних фінансових інструментів підтримки розвитку співробітництва територіальних громад у сфері поводження з твердими побутовими відходами.
Бібліографічний опис: Гришко Віктор В. Впровадження територіальними громадами сучасних практик поводження з твердими побутовими відходами на засадах міжмуніципального співробітництва / Віктор В. Гришко, Д.І. Кравченко, О.Р. Устенко // Держава та регіони. Серія: Економіка та підприємництво. – 2018. – № 5 (104). – С.75-80. – URL : http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2018/5_2018/13.pdf.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14885
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Держава та регіони_Гришко.pdfСтаття213.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.