Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14621
Назва: Удосконалення грейдер-елеватора на базі трактора Т–150К
Автори: Бовсуновський, Р.О.
Тематичні ключові слова: грейдер-елеватор
робоче обладнання
дисковий плуг
дисковий ніж зубчастий стійкість
Дата публікації: 2023
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: У кваліфікаційній роботі бакалавра розроблено модифікований грейдер-елеватор з гідравлічним приводом конвеєра замість використання додаткового двигуна внутрішнього згорання, застосування якого дає змогу значно зменшити витрати коштів на паливо і при цьому не знижуючи якість і продуктивність робіт. Пояснювальна записка проекту містить вичерпну інформацію про будову та принцип роботи модифікованого грейдер-елеватора. Виконано огляд устаткування, яке має подібні задачі і можливості. В техніко-економічному розділі обраховані всі капітальні та поточні витрати, пов’язані з експлуатацією модифікованого грейдер-елеватора. Обрахований гідропривід машини. В роботі представлені креслення загального вигляду, складальні креслення вузлів грейдер-елеватора, розрахункові і кінематичні схеми, що роз’яснюють роботу окремих систем модифікованого грейдер-елеватора. Модифікований грейдер-елеватор, розроблений в проекті може бути впроваджений у виробництво і успішно використовуватись при будівництві доріг і інших земляних роботах.
Бібліографічний опис: Бовсуновський Р.О. Удосконалення грейдер-елеватора на базі трактора Т–150К : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» / Р.О. Бовсуновський. – Полтава : Нац. ун-т ім. Юрія Кондратюка, 2023. – 63 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14621
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 133 Галузеве машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
201-пММ.002.Бовсуновський Р.О.2023.pdfстудентські роботи25.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.