Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14596
Назва: Розробка заходів щодо розвитку системи поводження з твердими побутовими відходами в Оржицькій ТГ
Автори: Єфремов, А.В.
Тематичні ключові слова: тверді побутові відходи
управління побутовими відходами
територіальні громади
роздільне збирання
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: В останні роки серед пріоритетів розвитку кожної із територіальних громад в Україні особливе місце займають питання управління твердими побутовими відходами (ТПВ). Особливість цього питання обумовлена надзвичайно гострою ситуацією, що склалася у сфері поводження з побутовими відходами як на державному, так й місцевих рівнях. Проведено аналіз існуючого стану та головних проблем щодо поводження з твердими побутовими відходами у цілому в Україні. Здійснено аналітичний огляд діючої законодавчо-правових документів, якими регулюється сфера поводження з ТПВ на державному та місцевому рівні, виділені головні положення даних документів з питань управління побутовими відходами для місцевої влади. Виконано загальний аналіз ситуації у сфері поводження з твердими побутовими відходами в Оржицькій територіальній громаді Полтавської області. Визначені основні джерела та обсяги утворення твердих побутових відходів в Оржицькій територіальній громаді Полтавської області. Проведено аналіз стану звалищ ТПВ, що розташовані на території Оржицької громади, зокрема більш детально паспортизованого звалища ТПВ смт Оржиця, що розташовується біля с. Маяківка. Розроблено комплекс заходів, спрямованих на формування й розвиток системи поводження з ТПВ в Оржицькій територіальній громаді на період до 2030 року, який узгоджено із проєктом «Регіонального плану управління відходами у Полтавській області до 2030 року».
Бібліографічний опис: Єфремов А.В. Розробка заходів щодо розвитку системи поводження з твердими побутовими відходами в Оржицькій ТГ : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 101 «Екологія» / А.В. Єфремов. – Полтава : Нац. ун-т ім. Юрія Кондратюка, 2022. – 51 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14596
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 101 Екологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПЗ Єфремов - ОВ 21.06.2022 повний.pdfстудентські роботи14.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.