Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14594
Назва: Аналіз поточного стану об’єктів видалення побутових відходів у Полтавській області
Автори: Билим, Л.Р.
Тематичні ключові слова: побутові відходи
полігони і звалища побутових відходів
управління побутовими відходами
регіональний рівень
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: У роботі виконано аналіз законодавчих та правових документів державного рівня у сфері поводження з відходами, та виділені головні положення, спрямовані на регулювання питань поводження з побутовими відходами. Виконано аналіз документів державного планування регіонального рівня, орієнтованих на розвиток Полтавської області, зокрема поводження з побутовими відходами у сфері управління відходами. Проаналізований поточний стан поводження з побутовими відходами у Полтавській області, виділені головні джерела утворення побутових відходів та відходів інфраструктури населених пунктів, проаналізована діюча система управління побутовими відходами, задіяна інфраструктура, проблеми та загрози в даній сфері. Сформовано базу даних для можливості оцінювання на її основі стану діючих полігонів і звалищ побутових відходів у Полтавській області. Проаналізовані методологічні підходи, що використовуються у Полтавській області, для інвентаризаційної оцінки стану місць видалення відходів. Розроблено форму для експрес-оцінювання експлуатаційного стану звалищ побутових відходів. Проведено оцінювання стану діючих полігонів і звалищ побутових відходів, розміщених на території Полтавської області, із застосуванням форми експрес-оцінювання. Розроблено пропозиції та сформовано переліки місць видалення відходів (полігонів і звалищ побутових відходів), що розташовуються на території Полтавської області, для визначення їх подальшого статусу щодо довготривалої (понад 5 років), короткотривалої (до 5 років) експлуатації чи закриття (протягом 3 років).
Бібліографічний опис: Билим Л. Р. Аналіз поточного стану об’єктів видалення побутових відходів у Полтавській області : кваліф. робота бакалавра зі спеціальності 101 «Екологія» / Л.Р. Билим. – Полтава : Нац. ун-т імені Юрія Кондратюка, 2022. – 103 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14594
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 101 Екологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМНА РОБОТА Билим - ОВ 21.06.22 повна.pdfстудентські роботи5.73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.