Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13630
Назва: Екологічна безпека та управління ризиками
Автори: Бредун, В.І.
Тематичні ключові слова: екологічна безпека
екологічні ризики
оцінювання ризиків
управління ризиками
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: У посібнику викладено загальні уявлення про ризик, розглянуто види ризиків і критерії їх прийнятності, розглянуто поняття про техногенні системи і створювані ними небезпеки і загрози для населення й екологічних систем. Розглянуто питання оцінювання і вимірювання ризику. Обговорена методологія і підходи до розв’язання проблеми якісної і кількісної оцінювання екологічних ризиків. Описано теоретичні та практичні аспекти управління екологічними ризиками, як в загальному плані, так і при здійсненні деяких конкретних видів діяльності. Розглянуті питання прогнозування та оцінювання екологічних ризиків на стадії інвестиційного планування проектів. Посібник може бути корисним для студентів старших курсів, магістрантів і аспірантів за напрямками екологія, технології захисту навколишнього середовища.
Бібліографічний опис: Бредун В.І. Екологічна безпека та управління ризиками : навч. посіб. / В.І. Бредун. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 189 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13630
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної екології та природокористування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
посібник.pdfкниги1.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.