Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13460
Назва: | Розробка модулей терморегулювання для зонної переробки пластичних мас екструзією |
Автори: | Дрючко, О.Г. Шефер, О.В. Боряк, Б.Р. Бороздін, М.К. Галай, В.М. Захарченко, Р.В. |
Тематичні ключові слова: | переробка пластмас метод екструзії профіль термоекструзійного каналу системи управління конструктивні особливості |
Дата публікації: | вер-2023 |
Видавництво: | Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" |
Анотація: | Розроблено пристрій керування для встановлення та регулювання профілю теплового зонованого поля екструзійного каналу переробки пластмас в залежності від виду вихідної сировини; вибору режимів для створення умов стабілізації ефективного проведення технологічного процесу й одержання заданої якості екструдата; конструкційних особливостей виготовляємої продукції; можливостей й досконалості основного і допоміжного оснащення, продуктивності його роботи; ступеню підготовленості обслуговуючого персоналу до забезпечення виробництва. Згідно стандарту IEC 60584 1:2013 в якості опорних аналітичних сигналів в розробці використані відповідні стандартні значення різниці потенціалів типових градуювальних таблиць термопар ТХА (тип К). Корегування середньої теплової потужності, що підводиться нагрівниками в окремих функціонально- технологічних зонах, здійснюється фазовим методом. |
Бібліографічний опис: | Розробка модулей терморегулювання для зонної переробки пластичних мас екструзією / О.Г. Дрючко, О.В. Шефер, Б.Р. Боряк [та ін.] // Системи управління, навігації та зв'язку. – 2023. – № 3 (73). – С. 64–69. – Doi: 10.26906/SUNZ.2023.3.064 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13460 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра автоматики, електроніки та телекомунікацій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3051-4194-1-2-20231019.pdf | Стаття | 494.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.