Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13447
Назва: Роль облікової політики підприємства в системі управління його діяльністю (за матеріалами приватного сільськогосподарського підприємства агрофірми «Урожай»)
Автори: Мороз, І.М.
Тематичні ключові слова: облікова політика
сільськогосподарське підприємство
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Роботу присвячено дослідженню облікової політики та порядку її формування на підприємстві. Мета роботи – дослідження, вивчення та аналіз теоретичних та практичних основ організації облікової політики сільськогосподарських підприємств на прикладі ПСПА «Урожай», розкриття методів організації облікової політики аграрних підприємств, організації облікових процесів та формулювання шляхів удосконалення облікової політики підприємств, а також розробка пропозицій до Наказу про облікову політику для агрофірми «Урожай».
Бібліографічний опис: Мороз І.М. Роль облікової політики підприємства в системі управління його діяльністю (за матеріалами приватного сільськогосподарського підприємства агрофірми «Урожай») : кваліф. робота магістра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / І. М. Мороз. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – 111 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13447
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом Мороз Ірина.pdfстудентські роботи2.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.