Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13434
Назва: Стратегічні пріоритети розвитку міжнародної логістики в умовах глобалізації
Автори: Полякова, М.О.
Тематичні ключові слова: міжнародна логістика
глобалізація
логістичні послуги
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Міжнародна логістика займає важливе місце у діяльності підприємств та в економічній системі країни. З кожним днем розвивається сфера обміну товарів, продажу, а таким чином і логістична сфера. Це мережа організацій, людей, видів діяльності, інформації та ресурсів, що беруть участь у фізичному потоці продукції від постачальника до замовника. Міжнародна логістика є частиною процесу поставок, яка планує, впроваджує та контролює ефективний потік та зберігання товарів, послуг та відповідної інформації від точки походження до точки споживання для задоволення вимог покупця. Логістичні ресурси, такі як резервуари, трубопроводи та судна, мають за головну мету спростити доставку продукції, обладнання та сировини, щоб максимізувати прибуток та дохід.
Бібліографічний опис: Полякова М.О. Стратегічні пріоритети розвитку міжнародної логістики в умовах глобалізації : кваліф. робота магістра зі спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» / М.О. Полякова. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – 93 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13434
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 292 Міжнародні економічні відносини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Полякова_2022.pdfстудентські роботи1.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.