Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13405
Назва: Стратегічні пріоритети забезпечення конкурентоспроможності транснаціональних корпорацій у глобальних координатах
Автори: Лобода, К.В.
Тематичні ключові слова: глобалізація
міжнародна конкурентоспроможність
транснаціональні корпорації
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Процеси глобалізації суттєво посилюють роль критерія міжнародної конкурентоспроможності підприємств у їх боротьбі на глобальних ринках і в глобальних галузях. На ґрунті цих процесів у глобальних галузях здійснюються широкомасштабне впровадження висококреативних моделей управління міжнародною конкурентоспроможністю фірм і корпорацій, виокремлення його у самостійний контур системи менеджменту. У площині цих зовнішніх реалій проблема підвищення міжнародної конкурентоспроможності транснаціональних корпорацій набуває нового змісту і вимагає нового аналітичного інструментарію її осмислення та розв’язання. У зв’язку з цим особливої актуальності набувають питання розвитку теоретичних засад, вдосконалення системної організації та посилення стратегічної спрямованості управління міжнародною конкурентоспроможністю ТНК.
Бібліографічний опис: Лобода К.В. Стратегічні пріоритети забезпечення конкурентоспроможності транснаціональних корпорацій у глобальних координатах : кваліф. робота магістра зі спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» / К.В. Лобода. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 113 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13405
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 292 Міжнародні економічні відносини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лобода_2021.pdfстудентські роботи1.75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.