Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13403
Назва: Стратегічні напрями розвитку міжнародного туризму у глобальній економіці
Автори: Коломієць, С.В.
Тематичні ключові слова: міжнародний туризм
глобальна економіка
світовий ринок туристичних послуг
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Туристсько-рекреаційний потенціал різної держави є дуже важким поняттям, складним для однозначного трактування та оцінки. Цей факт багато в чому залежить від того, що основою туристичного потенціалу є різні за своїм походженням та за своєю суттю об’єкти культурної, природної, а також історичної спадщини кожної конкретної держави. При цьому значний вплив на підсумкові показники ступеня привабливості туристської дестинації мають кілька зовнішніх факторів політичного, економічного, правового, культурного, соціального, а також психологічного характеру. З економічного погляду туризм – це особливий вид споживання матеріальних благ, послуг та товарів, який виділяється в окрему галузь господарства, що забезпечує туриста всім необхідним: транспортними засобами, об’єктами харчування, розміщенням, культурно-побутовими послугами, розважальними заходами. Таким чином, у деяких країнах туризм входить до найбільш перспективних галузей національної економіки.
Бібліографічний опис: Коломієць С.В. Стратегічні напрями розвитку міжнародного туризму у глобальній економіці : кваліф. робота магістра зі спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» / С.В. Коломієць. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 88 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13403
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 292 Міжнародні економічні відносини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коломієць_2021.pdfстудентські роботи841.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.