Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13289
Назва: Організаційно-технічні та методичні аспекти облікової політики підприємства (за матеріалами приватного акціонерного товариства «Полтавпиво»)
Автори: Солод, В.С.
Тематичні ключові слова: облікова політика
аудит
фінансова звітність
контроль
приватне акціонерне товариство
основні засоби
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Дипломну роботу другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» присвячено дослідженню організації системи бухгалтерського обліку, аудиту та внутрішнього контролю на підприємстві. Мета роботи – дослідити організаційно-технічні та методологічні аспектів облікової політики підприємства, розробити рекомендації щодо її удосконалення, а також рекомендації та пропозиції щодо оптимізації ефективної діяльності підприємства. У роботі розглянуто сутність організації бухгалтерського обліку, його теоретичні та методичні та організаційно-технічні елементи, досліджено організацію, планування, методичні підходи аудиту фінансових результатів та з’ясовано порядок узагальнення його результатів, а також здійснено діагностику ефективності діяльності підприємства та розроблено заходи щодо її оптимізації.
Бібліографічний опис: Солод В.С. Організаційно-технічні та методичні аспекти облікової політики підприємства (за матеріалами приватного акціонерного товариства «Полтавпиво») : кваліф. робота магістра. Спеціальність 071 «Облік і оподаткування». – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 127 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13289
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом Солод Владислава Сергіївна.pdfкваліфікаційна робота магістра2.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.