Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13283
Назва: Формування облікової інформації в системі аудиту і аналізу основних засобів підприємства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Відродження»)
Автори: Матяш, Т.В.
Тематичні ключові слова: облік
аудит
товариство з обмеженою відповідальністю
основні засоби
амортизація
фінансова звітність
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Дипломну роботу другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» присвячено дослідженню облікової інформації в системі аудиту і аналізу основних засобів підприємства. Мета роботи – вивчити існуючу систему обліку, аудиту, аналізу основних засобів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Відродження» та розробити рекомендації щодо її вдосконалення. В роботі розглянуто сутність, класифікацію, порядок відображення в обліку основних засобів, досліджено методологія та процедура аудиту основних засобів, здійснено аналіз технологічної структури, ефективності використання основних засобів на підприємстві.
Бібліографічний опис: Матяш Т.В. Формування облікової інформації в системі аудиту і аналізу основних засобів підприємства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Відродження») : кваліф. робота магістра. Спеціальність 071 «Облік і оподаткування». – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 103 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13283
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом Матяш Таїсія Василівна.pdfкваліфікаційна робота магістра1.8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.