Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13280
Назва: Розвиток системи обліку та аналізу основних засобів як основа підвищення ефективності їх використання на підприємстві (за матеріалами приватного сільськогосподарського підприємства «Високе»)
Автори: Колєснік, Е.В.
Тематичні ключові слова: облік
аналіз
основні засоби
виробництво
собівартість
первинні документи
рослинництво
тваринництво
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Дипломну роботу другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» присвячено дослідженню обліку та аудиту основних засобів на підприємстві. Мета роботи – вивчити системи обліку, аудиту, аналіз основних засобів та визначити напрями підвищення ефективності їх використання на підприємстві. В роботі розглянуто сутність, мету, завдання, обліку та аналізу витрат, документальне забезпечення обліку витрат на виробництво та напрями скорочення витрат на виробництво продукції. Одержані результати можуть бути використані при вдосконаленні системи обліку та аналізу основних засобів на підприємствах.
Бібліографічний опис: Колєснік Е.В. Розвиток системи обліку та аналізу основних засобів як основа підвищення ефективності їх використання на підприємстві (за матеріалами приватного сільськогосподарського підприємства «Високе») : кваліф. робота магістра. Спеціальність 071 «Облік і оподаткування». – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 148 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13280
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом Колєснік Едуард Володимирович.pdfкваліфікаційна робота магістра4.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.