Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13278
Назва: Формування фінансової звітності як інформаційної бази для прийняття управлінських рішень (за матеріалами дочірнього підприємства «Полтавський облавтодор» Публічного акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»)
Автори: Бублій, Є.С.
Тематичні ключові слова: облік
актив
фінансова звітність
бухгалтерський баланс
звіт про фінансові результати
первинні документи
платоспроможність
фінансова стійкість
пасив
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Дипломну роботу другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» присвячено дослідженню фінансової звітності як інформаційної бази для прийняття управлінських рішень на підприємстві. Мета роботи – дослідити наявну фінансову звітність, її сутність, методологію формування та роль в системі управління дочірнього підприємства «Полтавський облавтодор» та розробити рекомендації щодо її вдосконалення. У роботі розглянуто сутність, класифікацію, методику складання Балансу (Звіту про фінансовий стан), Звіту про фінансові результати (Звіту про сукупний дохід), Звіту про рух грошових коштів та Звіту про власний капітал, здійснено аналіз фінансових результатів діяльності підприємства, рентабельності та ліквідності та визначено рівень фінансової стійкості на підприємстві.
Бібліографічний опис: Бублій Є.С. Формування фінансової звітності як інформаційної бази для прийняття управлінських рішень (за матеріалами дочірнього підприємства «Полтавський облавтодор» Публічного акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України») : кваліф. робота магістра. Спеціальність 071 «Облік і оподаткування». - Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. - 110 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13278
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом Бублій Євгеній Сергійович.pdfкваліфікаційна робота магістра1.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.