Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13273
Назва: Теоретико-методичні основи обліку, аналізу та аудиту фінансових результатів підприємства (за матеріалами Публічного акціонерного товариства «Домінік»)
Автори: Микитенко, Д.О.
Тематичні ключові слова: аудит
витрати
доходи
збиток
класифікація
облік
обліковий процес
облікові регістри
облікова політика
фінансова звітність
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Кваліфікаційну роботу на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти з обліку і оподаткування присвячено дослідженню Досліджено організацію обліку на підприємстві та розраховано основні економічні показники фінансово-господарської діяльності ПрАТ «Домінік» за 2018-2020 рр. Узагальнено різні підходи до визначення сутності поняття «фінансові результати» та порядок формування фінансових результатів. Уточнено класифікацію фінансових результатів для цілей бухгалтерського обліку. Розглянуто документальне оформлення, організацію і методику аналітичного та синтетичного обліку доходів, витрат та фінансового результату ПрАТ «Домінік» за національними та міжнародними стандартами бухгалтерського обліку. Охарактеризовано етапи планування та методику проведення аудиту фінансових результатів ПрАТ «Домінік». Узагальнено результати аудиту, визначено проблемні питання та надано шляхи удосконалення методики внутрішнього аудиту фінансових результатів ПрАТ «Домінік». Розглянуто та опановано методику аналізу фінансових результатів ПрАТ «Домінік» за 2018-2020 рр.
Бібліографічний опис: Микитенко Д. О. Теоретико-методичні основи обліку, аналізу та аудиту фінансових результатів підприємства (за матеріалами Публічного акціонерного товариства «Домінік») : кваліф. робота магістра. Спеціальність 071 «Облік і оподаткування». - Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. - 128 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13273
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом Микитенко Дмитро Олександрович.pdfкваліфікаційна робота магістра5.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.