Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13268
Назва: Обліково-аналітичне забезпечення розрахунків з оплати праці в системі управління підприємства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю “Полтавський автоагрегатний завод”)
Автори: Ізмайло, О.Р.
Тематичні ключові слова: оплата праці
аудит оплати праці
аналіз
роботодавець
працівник
облікові регістри
первинні документи
автоматизація обліку
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Дипломну роботу другого (магістерського) рівня вищої освіти із спеціальності 071 « Облік і оподаткування» присвячено дослідженню розрахунків з оплати праці в системі управління підприємством. Мета роботи – дослідити облік та оплату праці на підприємстві та оподаткування. Систематизація наукових, методологічних та практичних знань обліку, аналізу та аудиту розрахунків з оплати праці. Розглянуто: нормативно-інформаційне забезпечення заробітної плати, документальне оформлення обліку, синтетичний та аналітичний облік оплати праці, аудит з розрахунків оплати праці, оподаткування, динаміку та шляхи покращення показників з оплати праці. Одержані результати можуть бути використані при вдосконаленні системи бухгалтерського обліку, аудиту, аналізу на товаристві з обмеженою відповідальністю « Полтавський автоагрегатний завод».
Бібліографічний опис: Ізмайло О.Р. Обліково-аналітичне забезпечення розрахунків з оплати праці в системі управління підприємства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю “Полтавський автоагрегатний завод”) : кваліф. робота магістра. Спеціальність 071 «Облік і оподаткування». - Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. - 123 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13268
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом Ізмайло Олена Романівна.pdfкваліфікаційна робота магістра3.54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.