Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13266
Назва: Облік, аудит і аналіз виробництва та реалізації готової продукції сільськогосподарського підприємства ( за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Агро-Край»)
Автори: Довгаль, І.В.
Тематичні ключові слова: облік
аудит
аналіз сільскогосподарської діяльності
дохід
реалізація
дохід від реалізації
готова продукція
сільськогосподарська продукція
справедлива вартість
біологічні активи
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Дипломну роботу другого магістерського рівня вищої освіти зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» присвячено дослідженню виробництва та реалізації готової сільськогосподарської продукції. Мета роботи – узагальнення теоретичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення обліку, аудиту і аналізу виробництва та реалізації готової продукції у ТОВ «Агро –Край». В роботі розглянуто сутність, мету, класифікацію , оцінку та порядок відображення в обліку готової продукції на сільськогосподарських підприємствах.
Бібліографічний опис: Довгаль І.В. Облік, аудит і аналіз виробництва та реалізації готової продукції сільськогосподарського підприємства ( за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Агро-Край») : кваліф. робота магістра. Спеціальність 071 «Облік і оподаткування». - Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. - 100 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13266
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом Довгаль Ілона Вікторівна.pdfкваліфікаційна робота магістра1.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.