Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13264
Назва: Організаційно-методичні засади формування показників Балансу (звіту про фінансовий стан) підприємства та аналіз його показників (за матеріалами публічного акціонерного товариства «Домінік»)
Автори: Микитенко, І.А.
Тематичні ключові слова: аналіз
фінансовий стан
актив
баланс
власний капітал
первинні документи
облік
обліковий процес
облікові регістри
фінансова звітність
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти з обліку і оподаткування присвячено дослідженню показників Балансу (звіту про фінансовий стан) та їх формуванню. Розглянуто економічну характеристику підприємства, а саме визначено історичні етапи розвитку та основний вид діяльності підприємства, досліджено організаційну структуру управління. Досліджено організацію обліку на підприємстві та розраховано основні економічні показники фінансово-господарської діяльності суб’єкта дослідження. Встановлено етапи розвитку та становлення Балансу (звіту про фінансовий стан) підприємства. Розкрито сутність, принципи, вимоги та порядок подання Балансу (звіту про фінансовий стан) підприємства. Обґрунтовано значення Балансу (звіту про фінансовий стан) в розкритті інформації про фінансовий стан підприємства. Опановано діючу методику складання Балансу (звіту про фінансовий стан) ПрАТ «Домінік» та напрями її удосконалення. Проведено аналіз показників Балансу (звіту про фінансовий стан) ПрАТ «Домінік».
Бібліографічний опис: Микитенко І.А. Організаційно-методичні засади формування показників Балансу (звіту про фінансовий стан) підприємства та аналіз його показників (за матеріалами публічного акціонерного товариства «Домінік») : кваліф. робота магістра. Спеціальність 071 «Облік і оподаткування». – Полтава : Нац. ун-т ім. Юрія Кондратюка, 2021. - 115 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13264
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом Микитенко (Гомля) Ірина Андріївна.pdfкваліф. робота магістра4.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.