Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12030
Назва: Досвід реалізації цілей сталого розвитку територій та його правове забезпечення
Автори: Литвиненко, Т.П.
Гасенко, Л.В.
Тематичні ключові слова: сталий розвиток територій
правове забезпечення
зарубіжний досвід
Дата публікації: 18-лис-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Система стратегічних документів державної політики України щодо сталого розвитку територій складається із загальнодержавних, галузевих, регіональних та місцевих документів. Головною проблемою цих документів є те, що вони не систематизовані належним чином за термінами дії та не узгоджені між собою за цілями і завданнями. Таким чином, врахування цілей сталого розвитку у стратегічних документах планування розвитку територій потребує дослідження. У даній роботі було досліджено досвід розвинених країн світу та визначено закономірності та особливості у підході кожної з них у впровадженні та перегляді цілей сталого розвитку територій.
Бібліографічний опис: Литвиненко Т. Досвід реалізації цілей сталого розвитку територій та його правове забезпечення / Т. Литвиненко, Л. Гасенко // Еnvironment recovery and reconstruction: war context 2022 : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 17–18 листоп. 2022. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – С. 65–66.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12030
Розташовується у зібраннях:Кафедра автомобільних доріг, геодезії та землеустрою

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik_2022_17-18_листоп._Envir-65-66.pdfтези297.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.